Menu
Καλάθι

Γυναικεια Αρωματα Χυμα

Brand: XERJOFF Κωδικός: perfume-429
Χύμα Άρωμα Τύπου Erba Pura (Unisex) - Xerjoff (2019)Το χυμα αρωμα τύπου Erba Pura είναι ένα άρωμα που δεν υπόκειται σε κανόνες, ενώ παράλληλα δίνει έμφαση στην προσωπικότητα αυτού που το φοράει. Είναι το σωστό άρωμα που θα κάνει την αυθεντικότητά σας να ξεχωρίζει....
8.90€
Χωρίς ΦΠΑ:7.18€
Brand: XERJOFF Κωδικός: perfume-406
Χύμα Άρωμα Τύπου Alexandria II (Unisex) - Xerjoff (2012)Το χυμα αρωμα τύπου Alexandria II είναι ένα άρωμα ιδανικό για όλους όσους δεν φοβούνται να ξεχωρίσουν στο πλήθος.Χαρακτηριστικά Αρωματική Ομάδα: Oriental WoodyΕποχή: Φθινόπωρο/ ΧειμώναΈνταση: 4Προτει..
8.90€
Χωρίς ΦΠΑ:7.18€
Brand: THIERRY MUGLER Κωδικός: perfume-039
Χύμα Άρωμα Τύπου Angel - Thierry Mugler (1992)Το χυμα αρωμα τύπου Angel είναι ένα άρωμα μοναδικό, απίστευτα εθιστικό που αποτέλεσε και αποτελεί σύμβολο της θηλυκότητας..Χαρακτηριστικά Αρωματική Ομάδα: Oriental VanillaΕποχή: ΧειμώναΈνταση: 4Προτεινόμε..
8.90€
Χωρίς ΦΠΑ:7.18€
Brand: THIERRY MUGLER Κωδικός: perfume-364
Χύμα Άρωμα Τύπου Angel Nova - Thierry Mugler (2020)Το χυμα αρωμα τύπου Angel Nova είναι ένα άρωμα για τις σύγχρονες γυναίκες που κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα και την πραγματικότητά τους να μοιάζει με όνειρο.Χαρακτηριστικά Αρωματική Ομάδα: Oriental..
8.90€
Χωρίς ΦΠΑ:7.18€
Brand: CLINIQUE Κωδικός: perfume-014
Χυμα Αρωμα τύπου Aromatics Elixir - Clinique (1971)Το χυμα αρωμα τύπου Aromatics Elixir είναι ένα ζεστό και αισθησιακό άρωμα με μεγάλη διάρκεια που ταιριάζει απόλυτα σε γυναίκες που θέλουν να νιώθουν συνεχώς άνετες, όμορφες και χαλαρές. Ιδανικό για κάθε στιγμή της ημέρα..
8.90€
Χωρίς ΦΠΑ:7.18€
Brand: TOM FORD Κωδικός: perfume-203
Χύμα Άρωμα Τύπου Black Orchid από Tom Ford (2006) Το χυμα αρωμα τύπου Black Orchid είναι ένα αισθησιακό, μοντέρνο και διαχρονικό άρωμα..Χαρακτηριστικά Αρωματική Ομάδα: Oriental FloralΕποχή: Φθινόπωρο/ ΧειμώναΈνταση: 4Προτεινόμενη Χρήση: ΝύχταΝότεςΚορυφής:&n..
8.90€
Χωρίς ΦΠΑ:7.18€
Brand: KENZO Κωδικός: perfume-290
Χύμα Άρωμα Τύπου Jungle L'Elephant από Kenzo (1996)Χαρακτηριστικά Αρωματική Ομάδα: Oriental SpicyΕποχή: Φθινόπωρο/ ΧειμώναΈνταση: 4Προτεινόμενη Χρήση: ΝύχταΝότεςΚορυφής: Μανταρίνι, γαρίφαλο και κύμινο.Μεσαίες: Κύμινο, μάνγκο, ηλιοτρόπιο, Υλάνγκ Υλάνγκ, γλυκόρρ..
8.90€
Χωρίς ΦΠΑ:7.18€
Brand: YVES SAINT LAURENT Κωδικός: perfume-339
Χύμα Άρωμα Τύπου Libre από Yves Saint Laurent (2019)Το χυμα αρωμα τύπου Libre φανερώνει το θάρρος σας να λέτε όχι, και πως εσείς αποφασίζετε τι είναι καλύτερο για τον εαυτό σας. Ιδανικό για δυναμικές γυναίκες με αυτοπεποίθηση και για ειδικές περιστάσ..
8.90€
Χωρίς ΦΠΑ:7.18€
Brand: MONTANA Κωδικός: perfume-188
Χύμα Άρωμα Τύπου Montana Parfum de Peau από Montana (1986) Το χυμα αρωμα τύπου Montana Parfum de Peau είναι ένα κλασσικό διαχρονικό άρωμα.Χαρακτηριστικά Αρωματική Ομάδα: LeatherΕποχή: Φθινόπωρο/ ΧειμώναΈνταση: 4Προτεινόμενη Χρήση: ΝύχταΝότεςΚορυφής:&nb..
8.90€
Χωρίς ΦΠΑ:7.18€
Brand: GIORGIO ARMANI Κωδικός: perfume-362
Χύμα Άρωμα Τύπου My Way - Giorgio Armani (2020)Το χυμα αρωμα τύπου My Way είναι το άρωμα των εμπειριών και συναναστροφών μίας αυθεντικής γυναίκας με ανοιχτό μυαλό και με διάθεση αναζήτησης, που είναι έτοιμη να διευρύνει τους ορίζοντές της και να ζήσει ουσιαστικές σ..
8.90€
Χωρίς ΦΠΑ:7.18€
Brand: CHRISTIAN DIOR Κωδικός: perfume-078
Χυμα Αρωμα τύπου Poison από Cristian Dior (1985)Το χυμα αρωμα τύπου Poison ενσαρκώνει το μοιραίο άρωμα μιας άλλης εποχής! Κλασσικό, φινετσάτο, γνήσιο οριένταλ άρωμα! Θα ταίριαζε απόλυτα  σε ελκυστικές, προκλητικές και μυστηριώδεις γυναίκες.Χαρακτηριστικά Αρωματική Ομάδα:&nbs..
8.90€
Χωρίς ΦΠΑ:7.18€
Brand: FREDERIC MALLE Κωδικός: perfume-374
Χύμα Άρωμα Τύπου Portrait of a Lady - Frederic Malle (2010)Το χυμα αρωμα τύπου Portrait of a Lady είναι διαχρονικό αλλά και σύγχρονο την ίδια στιγμή, σας παρουσιάζουμε το άρωμα που αναδεικνύει την έμφυτη κομψότητα. Γοητεία που πηγάζει από την ψυχή και απεικονίζεται..
8.90€
Χωρίς ΦΠΑ:7.18€
Brand: TOM FORD Κωδικός: perfume-202
Χύμα Άρωμα Τύπου Tobacco Vanille (Unisex) από Tom Ford (2007) Το χυμα αρωμα τύπου Tobacco Vanille, αν και δεν είναι προφανές από την πρώτη στιγμή, ο καπνός και η βανίλια αποτελούν υπέροχο ζευγάρι. Απόδειξη είναι αυτό το άρωμα, το οποίο είναι εξαιρετικό τόσο..
8.90€
Χωρίς ΦΠΑ:7.18€
Εμφάνιση 1 έως 13 από 13 (1 Σελ.)

Γυναικεια Αρωματα Χυμα

Μία μεγάλη γκάμα γυναικειων αρωματων χυμα περιμένει τις κυρίες και τις δεσποινίδες να επιλέξουν το αγαπημένο τους αρωμα.

Θα έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα στις ποσότητες των 50ml και 100ml eau de parfume αρωματος!

Σε κάθε προϊόν έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε το μπουκάλι του αρώματος σας ή την επιλογή ‘’πλαστικό’’ εάν έχετε ήδη μπουκάλι που θέλετε να ξαναγεμίσετε.

Προσοχή! Οι απεικονίσεις των γνήσιων αρωματων στα προϊόντα, σας βοηθούν για την ευκολότερη επιλογή του αρωματός σας. Τα αρωματα μας είναι ‘χυμα’’ κ το μπουκάλι τους το επιλέγετε εσείς.