Menu
Καλάθι

Ανδρικα Αρωματα Χυμα

Brand: XERJOFF Κωδικός: perfume-429
Χύμα Άρωμα Τύπου Erba Pura (Unisex) - Xerjoff (2019)Το χυμα αρωμα τύπου Erba Pura είναι ένα άρωμα που δεν υπόκειται σε κανόνες, ενώ παράλληλα δίνει έμφαση στην προσωπικότητα αυτού που το φοράει. Είναι το σωστό άρωμα που θα κάνει την αυθεντικότητά σας να ξεχωρίζει....
8.90€
Χωρίς ΦΠΑ:7.18€
Brand: JEAN PAUL GAULTIER Κωδικός: perfume-443
Χυμα Αρωμα Τύπου Le Male ELIXIR - Jean Paul Gaultier (2023)Το χυμα αρωμα τύπου Le Male είναι τόσο έντονο, που ο χρυσός λιώνει. Tο ξυλώδες αρωματικό κεχριμπάρι και το απόλυτα εθιστικό άρωμα τυλίγουν το σώμα, με τις αισθήσεις να είναι εκτός ελέγχου.Χαρακτηριστικά Αρωματικ..
8.90€
Χωρίς ΦΠΑ:7.18€
Brand: PACO RABANNE Κωδικός: perfume-060
Χυμα Αρωμα τύπου 1 Million (2008)Το χυμα αρωμα τύπου One Million είναι ένα δυναμικό, γεμάτο ενέργεια και πάθος άρωμα. Εμπνευσμένο από τον πλούτο και την πολυτέλεια του χρυσού, αποτυπώνει την κομψότητα και τον αισθησιασμό του σύγχρονου άνδρα.Ανακαλύψτε την "αρμονία των α..
8.90€
Χωρίς ΦΠΑ:7.18€
Brand: XERJOFF Κωδικός: perfume-406
Χύμα Άρωμα Τύπου Alexandria II (Unisex) - Xerjoff (2012)Το χυμα αρωμα τύπου Alexandria II είναι ένα άρωμα ιδανικό για όλους όσους δεν φοβούνται να ξεχωρίσουν στο πλήθος.Χαρακτηριστικά Αρωματική Ομάδα: Oriental WoodyΕποχή: Φθινόπωρο/ ΧειμώναΈνταση: 4Προτει..
8.90€
Χωρίς ΦΠΑ:7.18€
Brand: THIERRY MUGLER Κωδικός: perfume-073
Χυμα Αρωμα Τύπου Angel for men από Thierry Mugler (1996)Το χυμα αρωμα τύπου Angel for men εκφράζει την αυτοπεποίθηση του σίγουρου, δυναμικού άνδρα.Χαρακτηριστικά Αρωματική Ομάδα: Oriental WoodyΕποχή: Φθινόπωρο/ ΧειμώναΈνταση: 4Προτεινόμενη Χρήση: ΝύχταΝότεςΚορυφής:..
8.90€
Χωρίς ΦΠΑ:7.18€
Brand: JOOP! Κωδικός: perfume-059
Χυμα Αρωμα Τύπου Joop! Homme από Joop (1989)Το χυμα αρωμα τύπου Joop! Homme είναι ένα ελιξίριο που ισορροπεί τέλεια ανάμεσα στη φρεσκάδα και τον αισθησιασμό, είναι στη λίστα με τις αγαπημένες επιλογές των αντρών. Αισθησιακό και oriental!Χαρακτηριστικά Αρωματική Ομάδα: O..
8.90€
Χωρίς ΦΠΑ:7.18€
Brand: YVES SAINT LAURENT Κωδικός: perfume-066
Χυμα Αρωμα Τύπου Kouros από Yves Saint Laurent (1981)Το χυμα αρωμα τύπου Kouros είναι η έκφραση της δύναμης. Η πιο δυνατή αρωματική υπογραφή, αρρενωπή και αισθησιακή. Ένα άρωμα για τους θεούς επί της γης.Χαρακτηριστικά Αρωματική Ομάδα: Aromatic FougereΕποχή: Φθινόπ..
8.90€
Χωρίς ΦΠΑ:7.18€
Brand: TOM FORD Κωδικός: perfume-202
Χύμα Άρωμα Τύπου Tobacco Vanille (Unisex) από Tom Ford (2007) Το χυμα αρωμα τύπου Tobacco Vanille, αν και δεν είναι προφανές από την πρώτη στιγμή, ο καπνός και η βανίλια αποτελούν υπέροχο ζευγάρι. Απόδειξη είναι αυτό το άρωμα, το οποίο είναι εξαιρετικό τόσο..
8.90€
Χωρίς ΦΠΑ:7.18€
Εμφάνιση 1 έως 8 από 8 (1 Σελ.)

Αντρικα Αρωματα Χυμα

Μία μεγάλη γκάμα αντρικων αρωματων χυμα περιμένει τους λάτρεις του καλού αρωματος να επιλέξουν το αγαπημένο τους αρωμα.

Θα έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα στις ποσότητες των 50ml και 100ml eau de parfume αρωματος!

Σε κάθε προϊόν έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε το μπουκάλι του αρώματος σας ή την επιλογή ‘’πλαστικό’’ εάν έχετε ήδη μπουκάλι που θέλετε να ξαναγεμίσετε.

Προσοχή! Οι απεικονίσεις των γνήσιων αρωμάτων στα προϊόντα, σας βοηθούν για την ευκολότερη επιλογή του αρώματος σας. Τα αρώματα μας είναι ‘’χύμα’’ κ το μπουκάλι τους το επιλέγετε εσείς.