Μπουκαλια Αρωματων

Μπουκαλια Αρωματων

Μπουκαλια Αρωματων

Το αρωμα αποτελεί ένα από το πιο συνήθης δώρο που επιλέγουμε να κάνουμε! Αλλά για ένα αξιοπρεπές δώρο δεν αρκεί να είναι μόνο ποιοτικό αλλά και εμφανίσιμο!

Εδώ θα βρείτε μια ποικιλία από μπουκαλια αρωματων που θα μπορούσατε να συνδυάσετε με το αγαπημένο σας άρωμα ή να δημιουργήσετε ένα μοναδικό δώρο που θα ταιριάζει απόλυτα με τον παραλήπτη του.

***Όλα τα μπουκαλια μπορούν να ξαναγεμίσουν και να χρησιμοποιηθούν πολλές φορές. Αν θέλετε να γεμίσετε ένα μπουκαλι με διαφορετικό άρωμα από αυτό που είχε πριν, προτείνουμε να το ξεπλύνετε πρώτα με καθαρό οινόπνευμα για να μην γίνει ανάμιξη των αρωματων. 

Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

30ml Μπουκάλι καρδιά

Μπουκάλι καρδιά 30ml Φιάλη αρωματοποιίας σε σχήμα καρδιάς, γυάλινο σε πολλά χρώματα.   Συμπεριλαμβάνει αλουμινένιο βιδωτό σπρέι και καπάκι.   Ξαναγεμίστε το μπουκάλι με το αγαπημένο σας χυμα αρωμα όσες φορές θέλετε.   ..

5,50€ Χωρίς ΦΠΑ: 4,44€

30ml Μπουκάλι Χυμα Αρωματος "Άιφελ" Εξαντλήθηκε

30ml Μπουκάλι Χυμα Αρωματος "Άιφελ"

30ml Μπουκάλι Χυμα Αρωματος "Άιφελ"  Φιάλη αρωματοποιίας τύπου Aifel Tower χωρητικότητας 30ml. Γυάλινο διαφανές με αλουμινένιο βιδωτό σπρέι. Ξαναγεμίστε το μπουκάλι με το αγαπημένο σας χυμα αρωμα όσες φορές θέλετε. Η φιάλη είναι απ..

5,50€ Χωρίς ΦΠΑ: 4,44€

50ml "Luna" Μπουκάλι κόκκινο

50ml "Luna" Μπουκάλι κόκκινο Φιάλη αρωματοποιίας σε σχήμα μισοφέγγαρο, γυάλινο σε κόκκινο χρώμα. Συμπεριλαμβάνει αλουμινένιο βιδωτό σπρέι και καπάκι σε χρώμα κόκκινο. Ξαναγεμίστε το μπουκάλι με το αγαπημένο σας χυμα αρ..

4,99€ Χωρίς ΦΠΑ: 4,02€

50ml "Luna" Μπουκάλι χυμα αρωματος μπλε

50ml "Luna" Μπουκάλι Χύμα Αρώματος μπλε Φιάλη αρωματοποιίας σε σχήμα μισοφέγγαρο, γυάλινο σε μπλε χρώμα. Συμπεριλαμβάνει αλουμινένιο βιδωτό σπρέι και καπάκι σε χρώμα μπλε. Ξαναγεμίστε το μπουκάλι με το αγαπημένο σας χυ..

4,99€ Χωρίς ΦΠΑ: 4,02€