Μπουκαλια Αρωματων

Μπουκαλια Αρωματων

Μπουκαλια Αρωματων

Το αρωμα αποτελεί ένα από το πιο συνήθης δώρο που επιλέγουμε να κάνουμε! Αλλά για ένα αξιοπρεπές δώρο δεν αρκεί να είναι μόνο ποιοτικό αλλά και εμφανίσιμο!

Εδώ θα βρείτε μια ποικιλία από μπουκαλια αρωματων που θα μπορούσατε να συνδυάσετε με το αγαπημένο σας άρωμα ή να δημιουργήσετε ένα μοναδικό δώρο που θα ταιριάζει απόλυτα με τον παραλήπτη του.

***Όλα τα μπουκαλια μπορούν να ξαναγεμίσουν και να χρησιμοποιηθούν πολλές φορές. Αν θέλετε να γεμίσετε ένα μπουκαλι με διαφορετικό άρωμα από αυτό που είχε πριν, προτείνουμε να το ξεπλύνετε πρώτα με καθαρό οινόπνευμα για να μην γίνει ανάμιξη των αρωματων. 

Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

100ml Ορθογώνιο Μπουκάλι

100ml Ορθογώνιο Μπουκάλι Φιάλη αρωματοποιίας ορθογώνια, γυάλινη σε διαφανή χρώμα. Συμπεριλαμβάνει αλουμινένιο βιδωτό σπρέι και καπάκι σε χρώμα ασημί. Ξαναγεμίστε το μπουκάλι με το αγαπημένο σας χυμα αρωμα όσες φορές θέλετε. Η φιάλη είναι α..

2,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 1,61€

30ml Μπουκάλι Χυμα Αρωματος "Άιφελ"

30ml Μπουκάλι Χυμα Αρωματος "Άιφελ"  Φιάλη αρωματοποιίας τύπου Aifel Tower χωρητικότητας 30ml. Γυάλινο διαφανές με αλουμινένιο βιδωτό σπρέι. Ξαναγεμίστε το μπουκάλι με το αγαπημένο σας χυμα αρωμα όσες φορές θέλετε. Η φιάλη είναι απ..

5,50€ Χωρίς ΦΠΑ: 4,44€

30ml Ορθογώνιο Μπουκάλι

30ml Ορθογώνιο Μπουκάλι Φιάλη αρωματοποιίας ορθογώνια, γυάλινη σε διαφανή χρώμα. Συμπεριλαμβάνει αλουμινένιο βιδωτό σπρέι και καπάκι σε χρώμα ασημί. Ξαναγεμίστε το μπουκάλι με το αγαπημένο σας χυμα αρωμα όσες φορές θέλετε. Η φιάλη είναι απ..

1,92€ Χωρίς ΦΠΑ: 1,54€

50ml Ορθογώνιο Μπουκάλι

50ml Ορθογώνιο Μπουκάλι Φιάλη αρωματοποιίας ορθογώνια, γυάλινη σε διαφανή χρώμα. Συμπεριλαμβάνει αλουμινένιο βιδωτό σπρέι και καπάκι σε χρώμα ασημί. Ξαναγεμίστε το μπουκάλι με το αγαπημένο σας χυμα αρωμα όσες φορές θέλετε. Η φιάλη είναι απ..

2,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 1,61€

50ml Ορθογώνιο Μπουκάλι κόκκινο

50ml Ορθογώνιο Μπουκάλι κόκκινο Φιάλη αρωματοποιίας ορθογώνια, γυάλινη σε κόκκινο χρώμα. Συμπεριλαμβάνει αλουμινένιο βιδωτό σπρέι και καπάκι σε χρώμα κόκκινο. Ξαναγεμίστε το μπουκάλι με το αγαπημένο σας χυμα αρωμα όσες φορές θέλ..

3,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 2,42€

50ml Ορθογώνιο Μπουκάλι μαύρο

50ml Ορθογώνιο Μπουκάλι μαύρο Φιάλη αρωματοποιίας ορθογώνια, γυάλινη σε μαύρο χρώμα. Συμπεριλαμβάνει αλουμινένιο βιδωτό σπρέι και καπάκι σε χρώμα μαύρο. Ξαναγεμίστε το μπουκάλι με το αγαπημένο σας χυμα αρωμα όσες φορές θέλετε. ..

3,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 2,42€

50ml Ορθογώνιο Μπουκάλι μοβ

50ml Ορθογώνιο Μπουκάλι μοβ Φιάλη αρωματοποιίας ορθογώνια, γυάλινη σε μοβ χρώμα. Συμπεριλαμβάνει αλουμινένιο βιδωτό σπρέι και καπάκι σε χρώμα μοβ . Ξαναγεμίστε το μπουκάλι με το αγαπημένο σας χυμα αρωμα όσες φορές θέλετε. ..

3,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 2,42€

50ml Ορθογώνιο Μπουκάλι μπλε

50ml Ορθογώνιο Μπουκάλι Μπλε Φιάλη αρωματοποιίας ορθογώνια, γυάλινη σε μπλε χρώμα. Συμπεριλαμβάνει αλουμινένιο βιδωτό σπρέι και καπάκι σε χρώμα μπλε. Ξαναγεμίστε το μπουκάλι με το αγαπημένο σας χυμα αρωμα όσες φορές θέλετε. Η φιάλη είναι α..

3,00€ Χωρίς ΦΠΑ: 2,42€

60ml τύπου Dior Μπουκάλι

60ml τύπου Dior Μπουκάλι Η φιάλη αρωματοποιίας τύπου Dior είναι η καλύτερη απομίμηση του γνήσιου μπουκαλιού από το αρωμα J'adore του οίκου C. Dior Συμπεριλαμβάνει αλουμινένιο βιδωτό σπρέι και καπάκι σε χρώμα χρυσό. Ξαναγεμίστε το μπουκάλι με το ..

5,50€ Χωρίς ΦΠΑ: 4,44€